La Policia Local de Sueca deté a dos ‘cacos’ que van actuar en el pàrquing del carrer Escultor Torán

La Policia Local de Sueca deté a dos ‘cacos’ que van actuar en el pàrquing del carrer Escultor Torán

La Policia Local de Sueca va detindre ahir a la matinada a dues persones després de rebre un avís del Centre de Coordinació d’Emergències, sobre les 3.45 hores, que un home i una dona es trobaven robant en diversos vehicles del pàrquing pròxim al carrer Escultor Torán.

Els agents desplaçats al lloc van observar a la parella de presumptes lladres a l’interior d’un dels vehicles forçats i, després de la inspecció ocular del lloc, van comprovar que havien sigut set en total els turismes afectats, i que diferents objectes, entre ells targetes de crèdit dels amos dels vehicles, es trobaven dispersos en bosses amagades repartides pel recinte.

Per això, els policies van procedir a la detenció i trasllat a la caserna de la Guàrdia Civil dels presumptes responsables dels robatoris.

“Gràcies, una vegada més, a la professionalitat dels nostres agents, Sueca demostra que és una ciutat segura. La nostra Policia Local està cada vegada més preparada i compta amb més mitjans al seu abast per a enfrontar-se a tot tipus de situacions, la qual cosa es tradueix en l’efectivitat de totes les seues actuacions”, ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.