Les comissions de Sucro i Verge de Sales, campiones del Ral·li Humorístic de les falles de Sueca

Les comissions de Sucro i Verge de Sales, campiones del Ral·li Humorístic de les falles de Sueca

La Falla Sucro es va alçar amb el premi al millor vehicle, mentre que la Falla Verge de Sales quedà diumenge primera en la classificació de proves del Ral·li humorístic, tant en categoria Infantil com Major. El lema del Ral·li ha estat: “Disney”.

Aquest any és el primer en que es celebrava la modalitat de proves en categoria Infantil. El vehicle guanyador era una replica del personatge de la pel·lícula Cars: Rayo McQueen.

En proves Infantils la Falla Xúquer fou segona, tercera la Falla Sucro i quarta la Falla Bernat Aliño, mentre que a les proves Majors, la segona fou la Falla Avda. 18 de Juliol, tercera Falla Xúquer i quarta la Falla Avda. d’Espanya.

Aquest any, s’ha instaurat que els premis de proves duguen el nom Xavier Lapuebla -gran faller i membre de Junta Local que fou un dels impulsors del ral·li-, i han estat els seus fills Artur i Ernest, qui junt a les Falleres Majors de Sueca, han fet entrega dels mateixos.

En cotxes, la segona classificada fou la Falla Avda. d’Espanya, tercera la Falla El Portal i quarta la Falla Avda. 18 de Juliol.

Abans de l’entrega de trofeus, es va celebrar com ja es tradicional en aquest dia, una grandíssima globotà que varen gaudir els mes menuts.

JLF de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.