L’Ajuntament d’Almussafes contracta a 21 persones durant sis mesos amb el nou Pla d’Ocupació Local

L’Ajuntament d’Almussafes contracta a 21 persones durant sis mesos amb el nou Pla d’Ocupació Local
  • El consistori inverteix 237.669 euros de fons propis en aquest nou projecte, que està en marxa des del dilluns 3 de febrer

El passat dilluns 3 de febrer es van incorporar als seus llocs les 21 persones seleccionades per a participar en una nova edició dels Plans d’Ocupació Local (POL) impulsats per l’Ajuntament d’Almussafes. Durant sis mesos disposaran d’un contracte laboral a jornada completa per a desenvolupar diferents labors de suport als departaments de l’administració municipal.

Basant-se en les necessitats actuals de les diferents àrees i en les actuacions considerades de caràcter urgent i inajornable, en aquesta ocasió s’ha optat per contractar a 1 conserge, 1 auxiliar d’administració, 2 obrers oficials de primera, un altre de segona, 3 peons de la construcció, 1 peó de jardineria, 7 peons de neteja, 1 peó de manteniment elèctric, 2 pintors oficials de primera i 2 peons de pintura.

En total, l’Ajuntament invertirà 237.669,84 euros en la formalització dels contractes i altres 24.350 euros en l’adquisició del material necessari per a dur a terme les accions previstes en el marc d’aquest projecte, amb el qual l’executiu local persegueix des de la seua creació, en 2016, fomentar l’ocupació entre la població en atur i reforçar el treball desenvolupat pel personal fix.

Divendres 14 de febrer, l’alcalde, Toni González, s’ha reunit amb el grup per a donar-los la benvinguda i posar al costat dels seus components en l’habitual fotografia conjunta. “És més que evident que l’esforç econòmic realitzat per l’administració local per a implementar aquests plans dóna els seus fruits, perquè amb ells es beneficien els treballadors i les treballadores, però també la ciutadania, veient millorats els serveis i l’atenció que presta el consistori”, afirma l’edil i regidor d’Ocupació.

Aquest nou POL ha coincidit amb la publicació de les dades de desocupació corresponents a gener. Segons la informació facilitada pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), actualment hi ha 10 almussafenys sense treball menys que el mes anterior, amb el que el número se situa en 463 persones, sent la taxa del 7,78%. Per sexes, són 294 dones i 169 homes.

“No resulta senzill reduir aquests números, però l’equip de govern està posant tota la carn a la graella per a aconseguir-ho, tant amb la contractació directa com fent costat a les empreses en la incorporació de personal i proposant accions formatives per a ajustar els currículums a les necessitats reals del mercat”, assenyala l’alcalde.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.