Almussafes, amfitriona de la Trobada d’Escriptors i Escriptores de la Ribera

Almussafes, amfitriona de la Trobada d’Escriptors i Escriptores de la Ribera
  • Més de 60 amants de les lletres es van reunir en la localitat durant el matí de dissabte passat, 8 de febrer

Almussafes s’ha convertit en la seu triada per a la celebració de la desé sexta edició de la Trobada d’Escriptors i Escriptores de la Ribera, per primera vegada des del seu llançament. L’itinerari es va obrir en la sala d’actes del Centre Cultural amb la càlida benvinguda oficial oferida al grup d’amants de les lletres reunits per part d’Álex Fuentess, Bárbara Torres, Mari Carmen Sáez, José Maria Bullón i Melchor Duart.

Precisament va ser este últim l’encarregat de dirigir la visita guiada per la localitat, que va incloure anècdotes històriques i  en la que es van efectuar parades en diferents localitzacions del centre històric i altres llocs d’interés, com la Torre Àrab Racef, en la qual es va realitzar una visita guiada amb segell històric.

El recorregut va concloure en la Biblioteca Pública Municipal on els autors i les autores de la comarca van poder firmar les seues obres, abans de desplaçar-se fins al Centre Cultural per a rebre un obsequi institucional i un refrigeri en agraïment a la seua visita, que també va incloure una menjar de germandat en la Llar del Jubilat.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.