Alicia i Helena criden a participar en les Falles de Sueca de 2020

Alicia i Helena criden a participar en les Falles de Sueca de 2020
  • La Fallera Major va animar “a treballar per unes festes integradores i lliures de desigualtats”

Centenars de persones van omplir ahir la plaça de l’Ajuntament per a escoltar les paraules de les Falleres Majors de Sueca, Alicia Falcó i Helena Mompó, donant la benvinguda a les Falles de 2020.

L’acte protocol·lari va començar amb la desfilada de les màximes representants del col·lectiu faller de la ciutat, acompanyades del president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, i de les Falleres Majors i presidents de les 16 comissions de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, els quals van ser situats en un lloc preferent en la plaça per a gaudir d’una Crida multitudinària i a la qual va acompanyar el bon temps.

Ja al balcó de l’edifici consistorial, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va entregar les claus de la ciutat a les Falleres Majors de Sueca, i va convidar a la ciutadania i visitants a gaudir de les Falles.

Els nostres carrers s’ompliran de monuments, música, pólvora i festa per a anunciar la festa de tots els valencians, reconeguda patrimoni de la humanitat”. Va tindre paraules també d’agraïment per a tot el col·lectiu faller i la Junta Local “gràcies per mantindre i potenciar en el temps les nostres Falles”. I va desitjar que “la solidaritat, el civisme i la germanor inunden la nostra festa fallera”.

Després del parlament del president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, en el qual va agrair el treball de totes les comissions i va desitjar unes bones festes per a tots, li va tocar el torn a la Fallera Major Infantil de Sueca, Helena Mompó qui, molt emocionada, es va dirigir especialment als més menuts “ja que som el present però també el futur de la festa fallera”, i va tindre paraules d’agraïment per a totes les persones que l’estan acompanyant en el seu “somni”.

Per la seua banda, la Fallera Major, Alicia Falcó, va voler remarcar “el treball que no es veu de la festa fallera, els costums i tradicions que ens van deixar els nostres avantpassats” i va animar als presents “a treballar per unes festes integradores i lliures de desigualtats. Continuem fent molt més que falla, perquè nosaltres hem demostrat que podem fer tot el que ens proposem”.

L’acte va comptar amb la presència també de la regidora de Festes, Gema Navarro, i diversos membres de la Corporació, així com de l’alcalde del Perelló, Juan Botella, i la regidora de Falles de l’entitat local menor, Natividad Aguado.

Per a finalitzar, es va disparar una mascletà i es van realitzar les tradicionals fotos en l’escala de l’Ajuntament de tota la família fallera de 2020.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.