La lliga professional de raspall passa aquesta vesprada pel Trinquet de Sueca

La lliga professional de raspall passa aquesta vesprada pel Trinquet de Sueca

Les lligues professionals arrancaran demà a ambdues modalitats als trinquets de Vilamarxant i Eusebio de Sueca en dues partides on els líders, Benidorm i Alzira, s’enfrontaran amb dos equips que vénen de perdre a la darrera data. A més a més, pel que respecta a la XXXVII Lliga Bankia de raspall – Trofeu Diputació de València, s’aplega a l’equador de la fase classificatòria de la competició.

Així doncs, la instal·lació de la Ribera Baixa obrirà la jornada de raspall a partir de les 18.00 hores amb un confrontament entre Xeraco, amb Ian, Canari i Ricardet, i Alzira, amb Pablo, Seve i Lorja. Es tracta d’un duel on els líders en solitari es mesuraran davant un equip que hui dia seria el seu rival a les semifinals.

Tanmateix, encara és prompte per a parlar de la segona fase però el bon rendiment del trio de Pablo converteix a l’equip alzirenc en el gran favorit per aplegar a les rondes finals. Els riberencs conten les seues partides per victòries i només han concedit dos punts als seus rivals. L’últim triomf va ser davant Barxeta (10-30) al trinquet ‘El Rovellet’ de Dénia a un duel on Alzira va demostrar la seua solidesa al llarg de la Lliga. Seve, vigent campió, va superar a Raúl, que ha estrenat posició al mig a esta edició lliguera, gràcies a la seua força.

Per l’altra banda, Xeraco ha competit en dues partides en menys d’una setmana. El dissabte 1, els xeraquers disputaven la quarta jornada on van aconseguir la seua primera victòria a la Lliga davant Villanueva de Castellón (25-30) al trinquet de Llosa de Ranes. Una gran actuació de Ian va permetre remuntar un marcador que anava 5-25 en contra seua.

Així mateix, el passat dimarts al trinquet d’Oliva va caure derrotat contra el conjunt local. Es tractava d’un encontre ajornat a causa del mal oratge i que al calendari original corresponia a la segona data. Ian, Canari i Ricardet van perdre (20-30) davant Oliva en una partida on mai es ficaren per davant al marcador.

El conjunt oliver va avançar-se amb tres jocs d’inici, però els xeraquers van aplegar a igualar a 20 amb un efectiu Ricardet a la punta, mentre que Canari i Ian van agafar protagonisme segons avançaven els jocs. Tot i açò, Xeraco no va poder sumar més jocs davant l’alt estat de forma dels seus rivals.

Amb estos resultats, el trio de Ian va sumar tres punts en quatre dies i acumula quatre unitats, cosa que hi ha permet a Xeraco pujar fins al quart lloc que tanca les places d’accés a les semifinals. Per la seua banda, Alzira està al capdavant de la classificació amb vuit punts i amb un coeficient positiu de 65 tantejos. Pablo, Seve i Lorja tenen sols un punt més que els segons, Oliva, però si suma un punt davant Xeraco s’asseguraria el primer lloc una jornada més.

La jornada seguirà el dissabte al trinquet d’Oliva amb el confrontament entre Barxeta i El Genovés, i conclourà el diumenge al trinquet de Xàbia amb el duel entre Villanueva de Castellón i Oliva.

Funpival


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.