El Perelló celebra les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos d’Hivern

El Perelló celebra les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos d’Hivern

Del 8 de febrer a l’1 de març, la localitat del Perelló oferirà la VIII edició de les seues Jornades Gastronòmiques d’Arrossos d’Hivern, una excel·lent oportunitat per a degustar les millors receptes de la cuina tradicional que oferiran els restaurants participants a tots els seus visitants.

“Des de l’Ajuntament, volem potenciar esta iniciativa tan interessant per als restaurants de la localitat a fi que puguen donar-se a conéixer encara més a veïns i visitants, demostrant la magnífica gastronomia de la zona, no sols a nivell de la marjal sinó també de la cuina marinera. Per això, els restaurants participants oferiran el millor que tenen, i des de l’Ajuntament, estarem donant-los suport en la difusió i promoció d’estes Jornades, perquè considerem que són una ocasió única per a provar esta rica varietat de receptes a preus molt assequibles”, ha explicat l’alcalde del Perelló, Juan Botella.

En esta edició, participaran els restaurants: Náutico, Casa Chiva, Sotavent, The Corner, Ocho Patas, Sucrer i Tu Bocata. L’arròs serà un dels productes principals en tots els seus menús, cuinat de múltiples maneres; com també ho serà una gran varietat de peix i productes de la mar. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web (elperello.es) o el perfil de Facebook de l’Ajuntament del Perelló.

“Estes Jornades suposen una excel·lent ocasió perquè ens coneguen fora de les nostres fronteres. Així que, vull animar a tots a que ens visiten i proven l’exquisida cuina mediterrània que ofereix El Perelló, a més de poder comprar en els nostres comerços especialitzats o realitzar alguna de les rutes que oferim pel Parc Natural de l’Albufera”, en paraules de l’alcalde.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.