El Club Esportiu Xafaxarcos de Polinyà torna a rodar

El Club Esportiu Xafaxarcos de Polinyà torna a rodar

xafaxarcos-polinya_2Pareixia Polinyà un poble quiet! Eppur si muove… i tanmateix es mou! I molt.

Aquest xicotet poble amb una oferta cultural amplíssima i de gran nivell, ara bull d’efervescència al voltant d’una apel·lació que rebrota, que reviu de la ma d’una infatigable regidora d’esports, Eva Femenia, de la inquietud de Julián Solís, president, i de la juvenil il·lusió d’un quants runners, que malgrat ser joves, ja han sigut apallissats en mil batalles com Toni Socuellamos, David Nadal, Benjamin Albelda, Xavi Puig, Fede Hernandis i Emili Aparici.

Sí, aquest darrer 2 de Febrer de 2020, el Club Esportiu “Xafaxarcos” renaix, i renaix amb força i decisió. Tant com per a tindre en 4 dies quasi 70 afiliats, i amb una excel·lent i prometedora participació femenina a la seua Junta Directiva i evidentment al Club en general.

La iniciativa que comença per posar dempeus una entitat esportiva de nova planta malgrat la seua antiga denominació té entre els seus projectes de futur sumar a la modalitat de carrera a peu del mig fons, fons, gran fons i trail, les activitats de senderisme per muntanya i de caminades per camins rurals a les nostres contrades.

Així doncs i com s’està demostrant, maridant en la consecució del projecte ment i cor, “Xafaxarcos” se rellança desitjant alçar ben amunt un nom que havia passat a l’oblit fent que aquella colla que inicià les curses pedestres a Polinyà a les acaballes dels 80 i principis dels 90 se puguen sentir orgullosos de veure reprendre a Polinyà els camins d’esport i competició amb nova i impetuosa sang.

Joanot Presència
Xafaxarxos


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.