Cullera rep hui la segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

Cullera rep hui la segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana
  • La pujada al radar meteorològic (La Bola) acollirà demà la meta final de la 2ª etapa

La ciutat de Cullera acollirà hui el final de la 2ª etapa de la 71ª edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana (VCV). La pujada al radar meteorològic (La Bola) serà la meta final després de passar per distints carrers de la localitat.

Serà la primera vegada que l’alt de Cullera és protagonista d’una competició ciclista professional, «un lloc emplaçat a la nostra muntanya i amb unes vistes privilegiades de Cullera i la seua badia», ha explicat l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor.

Abans d’arribar al municipi riberenc, l’etapa transcorrerà per la província de València després d’eixir des de Torrent. En total 181 quilòmetres amb dos ports de muntanya en la primera part, una segona part plana i un final de muntanya amb una pujada curta però amb rapes exigents fins arribar al radar meteorològic.

Tal com ha explicat l’organització de la VCV, el guanyador de l’etapa que finalitza en Cullera pot ser un corredor important i amb aspiracions per fer-se finalment amb el títol de campió de la Volta.

La prova ciclista serà un atractiu turístic i esportiu més per a Cullera ja que comptarà amb 150 ciclistes de més de 20 equips professionals. Es tracta d’un dels esdeveniments ciclistes més importants del país.

Un repte organitzatiu que forma part de l’estratègia de desestacionalització turística del consistori que al llarg dels darrers anys ha creat una programació d’esdeveniments turístics fora de la temporada alta. En esta línia, l’alcalde ha defensat que «Cullera sempre ha estat molt bolcada amb l’esport i volem continuar apostant per esdeveniments d’esta envergadura».

cullera-etapa2-volta-ciclista-cvImpacte mediàtic
A més de poder veure a peu de carrer l’espectacle ciclista, la televisió d’À Punt i Eurosport retransmetran en directe tant esta prova com la resta de la Volta.

Cal assenyalar que en l’edició passada la VCV aconseguí un gran impacte mediàtic amb 290 periodistes i 78 mitjans de comunicació acreditats. Enguany s’espera que arribe a més de 130 països i entre en 13 milions de cases.

Mayor ha destacat que «per a nosaltres és un privilegi que gent de 130 països puga conéixer la nostra localitat amb imatges tan potents i espectaculars com les que ens regalen les etapes ciclistes, el que es traduïx en un aparador per a poder arribar a milions de turistes».

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.