L’Ajuntament del Perelló incrementa en 20.000 euros la col·laboració amb la Cooperativa Unipro pels danys del temporal

L’Ajuntament del Perelló incrementa en 20.000 euros la col·laboració amb la Cooperativa Unipro pels danys del temporal
  • La Junta Veïnal del Perelló va aprovar divendres, en sessió extraordinària i urgent, la declaració de zona afectada greument per una emergència de protecció civil

L’alcalde del Perelló, en representació de l’equip de govern, ha comunicat al president de la cooperativa UNIPRO, Vicente Villegas, la voluntat d’incrementar la col·laboració amb els agricultors davant els greus danys que han patit com a conseqüència de la borrasca Gloria.

Els tècnics del Consistori estudien ara la fórmula més idònia a emprar, encara que la més probable siga un conveni de col·laboració mitjançant el qual, l’Ajuntament, a més del suport que habitualment presta a la Cooperativa, incrementarà la col·laboració promocional dels seus productes amb 20.000 euros.

La Cooperativa, per la seua banda, es comprometria també a promocionar els productes turístics del Perelló durant la seua presència en fires i esdeveniments nacionals i internacionals. En paraules de l’alcalde, Juan Botella, “estem davant una situació gravíssima i excepcional, i l’Ajuntament ha de donar respostes ràpides i concretes com a gest de solidaritat amb empreses i veïns que han patit enormes danys”.

A més, l’alcalde ha afirmat que “gràcies a este conveni, augmentarem i estrenyerem la relació amb el motor econòmic més important del Perelló i, alhora, promocionarem el turisme de la nostra localitat en benefici dels nostres comerços i hostaleria”.

La màxima autoritat municipal ha avançat també que este conveni amb la Cooperativa no serà l’única mesura que l’Ajuntament prendrà, ja que, en els pròxims mesos, es presentaran un conjunt d’actuacions de promoció econòmica i turística.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada