L’Ajuntament del Perelló sol·licita ajudes per als agricultors pels danys patits

L’Ajuntament del Perelló sol·licita ajudes per als agricultors pels danys patits

L’alcalde del Perelló, Juan Botella, i la regidora, Natividad Aguado, han propiciat este matí una reunió entre representants de la Cooperativa UNIPRO i la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, per a traslladar-li tota la informació respecte als danys patits pels agricultors del Perelló després del temporal Gloria.

En la trobada, el president de la Cooperativa, Vicente Villegas, i la gerent, Elena Villegas, han detallat els danys patits, tant en infraestructures d’hivernacles com en els cultius, els quals, estimen, superaran el milió d’euros; a més de les pèrdues que suposarà el buit de mercat que ocasionarà als seus clients i el retard que provocarà en els cultius de temporada, com la tomaca del Perelló.

Tant Isabel Bonig com l’alcalde, Juan Botella, i la regidora, Natividad Aguado, s’han compromés a realitzar un seguiment de les línies d’ajudes a sol·licitar o qualsevol altra gestió que necessitara la Cooperativa i els agricultors del Perelló.

Així mateix, Botella ha anunciat que este divendres se celebrarà un ple de caràcter urgent per a sol·licitar la declaració de “zona greument afectada per una emergència de protecció civil”, l’equivalent a zona catastròfica.

Cal recordar que El Perelló ha sigut una de les poblacions més afectades pel temporal, que ha destruït 400 metres de passeig marítim, a més dels danys ocasionats en tot el nucli urbà i instal·lacions municipals, juntament amb els danys de l’agricultura. S’estima que el valor econòmic de les pèrdues rondaria els dos milions d’euros.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.