La ciclista suecana Sara Bonillo disputarà amb Espanya el mundial de ciclocròs a Suïssa

La ciclista suecana Sara Bonillo disputarà amb Espanya el mundial de ciclocròs a Suïssa
  • La jove de 18 anys correrà la prova sub-23 diumenge que ve a Dübendorf

La ciclista Sara Bonillo ha estat inclosa finalment en la convocatòria de 21 ciclistes que este proper diumenge representaran a Espanya en el Campionat del Món de ciclocròs que es disputarà a la localitat suïssa de Dübendorf.

La jove suecana serà una de les quatre integrants de la selecció nacional en la prova femenina sub-23, que es disputarà el diumenge, 2 de febrer, a partir de les 13 hores.

Després de competir en les dos últimes cites de la Copa del Món a Nommay (França) I a Hoogerheide (Països Baixos), la corredora de Sueca s’ha guanyat la confiança de seleccionador nacional, Pascual Momparler, per a la cita mundialista.

“Estic en un núvol. Tot açò és un somni del què no vull despertar-me. Poder córrer un mundial, la cursa més important del món, en el meu primer any com sub23 és el màxim. Tractarem de fer-ho el millor possible per correspondre a tota la gent que ha confiat en mi”, explica la corredora del Teika UCI Team.

Sara Bonillo, quarta en la prova sub23 del Campionat d’Espanya de ciclocròs disputat recentment a Pontevedra, serà una de les 33 ciclistes de 14 països diferents que disputen el Mundial femení sub23. Les altres tres espanyoles seran la també valenciana Sofia Rodríguez, la gallega Irene Trabazo i la basca Paula Suárez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.