La Regidoria de Joventut de Sueca posa en marxa una nova edició del programa ‘Jove Oportunitat’

La Regidoria de Joventut de Sueca posa en marxa una nova edició del programa ‘Jove Oportunitat’

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa una nova edició de “Jove Oportunitat”, JOOP, un programa dissenyat i organitzat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) l’objectiu del qual és la realització d’accions de motivació i orientació per a joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis.

El programa es desenvoluparà fins al mes de juny en una aula de l’Ajuntament. A més de les sessions oferides per un coach, en les quals es pretén que els assistents es deslliuren de les etiquetes imposades per altres persones i descobrisquen què volen fer amb el seu futur, entre altres objectius, el programa inclou també visites a empreses i activitats esportives i culturals per a descobrir quines coses s’estan realitzant en el municipi i en altres llocs de la Comunitat Valenciana.

“En definitiva, el que es pretén és que els nostres joves aprenguen a creure en ells mateixos i a prendre les regnes de la seua pròpia vida, des d’un treball que potencie la seua motivació personal. Tots aquells interessats a participar, hauran d’acudir a l’Ajuntament i preguntar per este programa”, ha explicat la regidora de Joventut, Gema Navarro.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.