Cullera retira 11.000 quilos de peix mort de les seues platges

Cullera retira 11.000 quilos de peix mort de les seues platges
  • Mayor insistix en que s’està actuant el més ràpidament possible prioritzant la seguretat de les persones i els serveis bàsics

Cullera ha retirat 11.000 quilos de peix mort de les seues platges. L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha ressaltat la feina dels treballadors perquè s’han recollit «peix a peix» i «a mà».

Concretament es tracta del peix que el temporal marítim arrastrà fins les platges. Fins al moment, s’ha comptabilitzat el peix mort que hi havia des de l’Escollera fins al Far i encara queda més per arreplegar.

Mayor ha insistit en que «estem intentant respondre el més ràpidament possible, en primer lloc a la seguretat de les persones i als serveis bàsics». La màxima autoritat local ha manifestat els esforços per garantir els problemes d’accessibilitat, de llum i d’aigua. En esta línia ha afegit que «venim de l’última casa del Brosquil que quedava per tindre aigua corrent i ara ja disposa d’aigua potable».

Es tracta de tres dies de treball intens en el que l’alcalde ha volgut agrair el treball conjunt de totes les Administracions perquè «poc a poc estem intentant solucionar el que és més immediat i urgent». Coordinats pels tècnics municipals per tal d’actuar amb rapidesa i diligència han treballat més de 60 operaris i maquinària de tota classe de l’Ajuntament, de Conselleria, d’Aigües de Cullera, de la SAV i de l’empresa TRAGSA.

Pel que fa als pròxims passos, Mayor ha informat que «el que ens quedarà ara és que el Govern actue ràpidament per a regenerar les platges del Marenyet i del Brosquil que han desaparegut totalment».

Visita a les zones afectades
Mayor, junt amb gran part de la corporació municipal, ha estat present en les zones afectades per tal de supervisar els treballs i avaluar els danys una vegada ja ha passat el temporal i es troben més accessibles.

En la visita, s’ha mostrat als veïns i veïnes el compromís de l’Ajuntament per fer tot el que estiga al seu abast per tornar a la normalitat el més prompte possible.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.