El Col·legi d’Advocats de Sueca informa este divendres sobre els avantatges de la mediació

El Col·legi d’Advocats de Sueca informa este divendres sobre els avantatges de la mediació

Els lletrats de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca (ICA Sueca) tornaran a eixir al carrer per informar a la ciutadania sobre el treball que porten a terme en el Centre de Mediació. Així, a partir de les 10.00 hores de demà divendres dia 24, instal·laran una taula davant dels jutjats per tal de donar a conéixer este servei que ofereixen i que permet arribar a acords extrajudicials.

L’activitat s’emmarca en la celebració del Dia Europeu de la Mediació que es va commemorar el passat dimarts 21 de gener. La iniciativa de demà culminarà a les 11.30 hores amb la lectura d’un manifest a la mateixa Placeta del Convent.

En eixe emplaçament es troben les oficines del Centre de Mediació de l’ICA Sueca (tercera planta de l’edifici del CEAM) on un professional atén cada divendres a totes les persones interessades a acollir-se a esta via alternativa de resolució de conflictes, sense haver d’acudir inevitablement als jutjats. A través d’ella, les diferents parts intenten voluntàriament arribar a un acord amb l’ajuda d’un lletrat que actua de mediador.

Convocatòria:
Dia: Divendres, 24 de gener
Lectura del manifest: Placeta del Convent de Sueca (davant dels jutjats)
Hora: 11.30 hores

ICA Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.