Benidorm s’enfronta a Montserrat al trinquet de Sueca en la Lliga Professional de pilota

Benidorm s’enfronta a Montserrat al trinquet de Sueca en la Lliga Professional de pilota

Arriba el cap de setmana i amb ell, les lligues professionals tornen a l’activitat per a la disputa de la segona jornada de la fase regular.

En la Lliga Bankia d’escala i corda, al trinquet de Sueca jugaran este divendres els equips representatius de Benidorm, amb Pere Roc II, Javi i Carlos, i Montserrat, format per Marc, Jesús i Álvaro Gimeno.

Els dos trios es van estrenar en la competició oferint un gran nivell, encara que amb sort dispar. Pere Roc II i els seus companys van aconseguir el triomf davant la formació de Dénia de Soro III, Félix i Héctor (60-40), mentre que l’equip encapçalat per Marc va caure davant la formació de Vila-real de Puchol II, Tomàs II i Guillermo. Això sí el resultat de 60-50 els va permetre sumar 1 punt.

Així les coses, els dos equips opten a encapçalar la classificació, a l’espera del que succeïsca en les altres dues partides de la jornada que es disputaran este dissabte. Al trinquet Pelayo, el conjunt de Murla de Genovés II, Santi i Bueno s’enfrontarà al d’Almussafes amb De la Vega, Raúl i Monrabal II; i al trinquet de Pedreguer, la formació local de Francés, Nacho i Pere jugarà contra la de Vila-real amb Puchol II, Tomàs II i Guillermo.

Pel que fa a la Lliga de raspall – Trofeu Diputació de València, la segona jornada començarà el dissabte a Bellreguard, continuarà el diumenge de matí a Guadassuar i conclourà el dilluns al trinquet de Xeraco.

Funpival


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.