Paco Ibiza i Carles Lled贸 dissenyen els cartells guanyadors per a Setmana Santa i Falles de Sueca

Paco Ibiza i Carles Lled贸 dissenyen els cartells guanyadors per a Setmana Santa i Falles de Sueca

El treball presentat per Paco Ibiza Sanchis, d’Oliva, ha resultat el guanyador del concurs que organitza la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca per a representar a la Setmana Santa del municipi en 2020. Amb el lema 鈥淐amps de Passi贸鈥, esta obra s’ha imposat per majoria de vots dels membres del jurat entre les nou que s’han presentat a esta edici贸.

El jurat ha estat format per la regidora de Festes, Gema Navarro; el regidor de Cultura, Joan Carles V谩zquez; el regidor de l’oposici贸, Juli谩n S谩ez; el president de la Junta Major de Confraries, 脕lex Quilis; el secretari de la Junta Major, Juan Francisco Cort茅s; el dissenyador gr脿fic, Fernando Vi帽oles; i el director de l’Escola Municipal d’Art Escultor Beltr谩n, Manel Baixauli. Els treballs finalistes han sigut 鈥淧assi贸鈥, presentat per Juan Diego Ingelmo Benavente, de Borriana; i 鈥淧assi贸 per l’arr貌s鈥, de Juan Girb茅s Mas铆a, de Museros.

Pel que fa a la imatge representativa de les Falles del municipi per a 2020, l’obra guanyadora ha sigut la realitzada pel suec脿 Carles Lled贸 Grau. El seu cartell titulat 鈥淔alles a cormull鈥 ha sigut el m茅s votat pel jurat entre els 11 presentats a esta edici贸. Els treballs finalistes han sigut els de Paco Ibiza Sanchis, guanyador del concurs de Setmana Santa, amb 鈥淪uec脿 faller鈥; i Juan Diego Ingelmo Benavente, de Borriana, amb 鈥淔lama鈥.

El jurat ha estat format per la regidora de Festes, Gema Navarro; el regidor de Cultura, Joan Carles V谩zquez; el regidor de l’oposici贸, Juli谩n S谩ez; la Fallera Major de Sueca, Alicia Falc贸; el dissenyador gr脿fic, Fernando Vi帽oles; el director de l’Escola Municipal d’Art Escultor Beltr谩n, Manel Baixauli; i la responsable de Comunicaci贸 de l’Ajuntament, Paloma Guti茅rrez.

La regidora de Festes, Gema Navarro, ha sigut l’encarregada de transmetre als guanyadors la decisi贸 del jurat en pres猫ncia de l’alcalde de Sueca, Dimas V谩zquez; el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrig贸s; i la Fallera Major Infantil de Sueca, Helena Momp贸.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.