Julián Sáez dóna a Càritas de Sueca la seua paga extra de desembre com a regidor de Comunicació

Julián Sáez dóna a Càritas de Sueca la seua paga extra de desembre com a regidor de Comunicació
  • El portaveu del GISPM va avançar en el primer ple ordinari de la legislatura esta decisió

El portaveu de Grup Independent Sueca, Perelló i Mareny (GISPM) a l’Ajuntament de Sueca, Julián Sáez, ha complit amb el que ja va avançar en el primer ple ordinari de la legislatura i esta mateixa setmana ha procedit a donar a Càritas Interparroquial de Sueca la quantitat corresponent a la seua paga extraordinària de desembre.

Sáez ha donat esta mateixa setmana a Càritas Interparroquial de Sueca la quantitat de 588 euros que va percebre en concepte de paga extraordinària de desembre de 2019 com a regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Sueca, càrrec que porta exercint des del passat mes de juliol i que per la dedicació d’un terç de jornada percep 544 euros nets al mes.

“Tal com vaig comunicar a la sessió plenària del mes de juliol de 2019, les pagues extraordinàries que reba per la meua feina mentre siga regidor de l’Ajuntament de Sueca seran destinades a diferents associacions locals que realitzen una encomiable labor social i de les quals estem molt orgullosos”, va assenyalar Sáez.

El Grup Independent Sueca, Perelló i Mareny va acceptar, el passat mes de juliol, l’oferiment de l’alcalde de Sueca, el socialista Dimas Vázquez, de gestionar la regidoria de Comunicació tot i no votar la seua investidura i estar a l’oposició.

“Sis mesos després estem satisfets amb la decisió que vam adoptar tant la meua companya Noelia Benedito com jo. Durant tot este temps hem sumat, hem aportat i en definitiva hem estat útils a Sueca sense haver de renunciar a la crítica constructiva. A més, estem treballant per la nostra ciutat sense ingerències de la resta de forces polítiques i en un clima d’absoluta confiança. Mentre es donen totes estes premisses, el GISPM seguirà en la mateixa línia”, va afirmar el portaveu municipal, Julián Sáez.

GISPM


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.