Cullera se situa entre les millors destinacions turístiques intel·ligents valencianes

Cullera se situa entre les millors destinacions turístiques intel·ligents valencianes
  • La ciutat aconsegueix el màxim nivell de la Xarxa DTI-CV després d’elaborar el Pla Director de Turisme Intel·ligent que marcarà l’estratègia dels pròxims quatre anys

Cullera ha aconseguit el nivell 3 de la Xarxa de Destins TurístIcs Intel·ligents de la Comunitat Valenciana. La ciutat obté així el màxim grau i se situa com a un dels destins turístics intel·ligents més destacats de la Comunitat Valenciana.

Amb esta distinció Cullera podrà disfrutar dels beneficis que estableix el reglament de la Xarxa DTI-CV, entre els que destaca la sol·licitud d’ajudes específiques a entitats locals en matèria de turisme intel·ligent. Fins al moment, l’única ciutat que ostentava este nivell a  tota la província era València.

Cullera ha passat del nivell 1 al nivell 3 gràcies a l’elaboració del Pla Director de Turisme Intel·ligent (PDTI) que marcarà l’estratègia a seguir els pròxims quatre anys. Este Pla és un full de ruta que permetrà impulsar la ciutat com a destí turístic competitiu, sostenible, accessible i intel·ligent tenint en compte les fortaleses i oportunitats que s’ofereixen al municipi.

El desenvolupament del PDTI pretén ser un mecanisme clau per a la creació de nous productes turístics recolzant-se en els principals recursos de qualitat de Cullera: el seu patrimoni cultural, natural, festiu i gastronòmic. Així mateix, introduix valors de governança, innovació i sostenibilitat com a elements fonamentals i tramsversals.

La regidora de Turisme, Débora Marí, ha volgut destacar que «el Pla posa de relleu la importància i necessitat d’un model turístic basat en la col·laboració públic-privada i la participació ciutadana».  Ara, segons ha explicat Marí, el següent pas serà posar en marxa el Pla i adherir-se a la Red Nacional de Destinos Turísticos Inteligentes.

El Pla Director de Destinació Turística Intel·ligent és una aposta ferma del consistori per a convertir Cullera en una smart city turística i impulsar el municipi com a un dels destins  referents del territori valencià.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.