AECC Almussafes recapta 1.472 euros en el seu segon mercadet solidari del ‘Miraquebé’

AECC Almussafes recapta 1.472 euros en el seu segon mercadet solidari del ‘Miraquebé’
  • La ciutadania entregava objectes que després podien adquirir-se en el lloc a canvi de donatius econòmics

Almussafes ha tornat a demostrar que és una localitat que sempre està disposada a col·laborar en la lluita contra el càncer. El segon mercadet solidari impulsat per l’AECC del municipi amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia, que es va desenvolupar durant la fira d’oci familiar Miraquebé dels dies 2 i 3 de gener, va concloure amb uns ingressos totals de 1.472,45 euros.

En aquesta iniciativa benèfica, la ciutadania va cedir productes usats però en bon estat que després van ser venuts en l’estand situat en el Pavelló Poliesportiu Municipal a canvi de donatius econòmics.

Des de la junta directiva mostren “una gran satisfacció” pel resultat obtingut i agraeixen el seu “suport i col·laboració a totes les persones que de l’una o l’altra forma s’han involucrat en l’activitat”.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.