La cavalcada de Sueca allarga el seu itinerari perquè els assistents puguen gaudir-la còmodament

La cavalcada de Sueca allarga el seu itinerari perquè els assistents puguen gaudir-la còmodament

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca ha decidit modificar l’itinerari habitual de la Cavalcada dels Reis del pròxim dia 5, per a facilitar a tots els assistents que puguen disfrutar-la més còmodament, sense aglomeracions.

“Per este motiu, hem decidit allargar-la, incloent més carrers del centre de la ciutat en el seu recorregut perquè la gent no haja d’amuntegar-se en l’únic carrer pel qual discorria habitualment. Volem que tots els presents, especialment els més xicotets de la casa, gaudisquen d’una nit màgica i se senten protagonistes d’esta celebració”, ha explicat la regidora de Festes, Gema Navarro.

La cavalcada d’enguany discorrerà pels carrers Sequial, València, Cerrillo, Sant Cristófol, Mare de Déu i finalitzarà en la placeta del Convent, on s’instal·larà un escenari per a rebre a les seues Majestats els Reis, els quals repartiran caramels als xiquets i xiquetes.

A més, s’instal·larà un photocall en el qual els més xicotets podran fer-se fotografies amb els personatges que desfilaran en la cavalcada.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.