Protecci贸 Civil d’Almussafes recull aliments i joguets per a les persones necessitades

Protecci贸 Civil d’Almussafes recull aliments i joguets per a les persones necessitades
  • El col路lectiu estar脿 present els dies 2 i 3 de gener en la fira d’oci familiar聽Miraqueb茅聽per a continuar amb aquesta campanya solid脿ria

Les persones que integren l’Agrupaci贸 Local de Protecci贸 Civil d’Almussafes estan duent a terme aquests dies de Nadal una campanya de recollida d’aliments i joguets per a les persones necessitades de la poblaci贸.

L’entitat va estar present en el Mercat de Nadal, celebrat els dies 22 i 23 de desembre, i tornar脿 a col路locar el seu estand en la fira d’oci familiar聽Miraqueb茅, que se celebrar脿 els dies 2 i 3 de gener en el Pavell贸 Poliesportiu Municipal.

Els productes que s’aconseguisquen al llarg d’aquestes quatre jornades solid脿ries seran entregats al Departament municipal de Benestar Social perqu猫 es distribu茂squen entre les fam铆lies amb menys recursos.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime聽Wic, agraeix 鈥渆l lliurament constant que realitzen els voluntaris i volunt脿ries de Protecci贸 Civil al llarg de tot l’any, que sempre estan disponibles quan se鈥檒s crida per a col路laborar amb la poblaci贸鈥.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.