CSIF dóna suport al treballador de neteja de Sueca fotografiat per una regidor i lamenta el mal que puga patir per aqueixa acció

  • El sindicat denuncia “el fet de fotografiar a un treballador i posteriorment difondre la imatge per xarxes sense el seu consentiment”

El sindicat CSIF expressa tot el seu suport al treballador de l’empresa SAV, encarregada de la neteja viària de Sueca, fotografiat per una regidor de l’oposició local, en concret de la coalició Compromís, i la imatge de la qual va ser pujada a xarxes socials amb “comentaris fora de lloc i de context”. La central sindical reclama més “respecte” a la responsable política.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que el citat empleat va ser retratat per la regidor quan aquell tenia a les seues mans un telèfon mòbil. Posteriorment, l’edil va divulgar aqueixa imatge afegint comentaris que posaven en dubte fins i tot el mateix servei.

CSIF denuncia aqueixa difusió en xarxes “sense el consentiment del treballador”. A més, lamenta que estiguera acompanyada de comentaris fora de lloc i context, la qual cosa pot causar greus danys i perjudicis a l’empleat del servei públic afectat”.

El sindicat reclama, en general, “respecte” cap als treballadors de les diferents administracions per part dels càrrecs polítics i exigeix als partits que “no els utilitzen ni posen en dubte la seua labor” amb “atacs que tenen un rerefons polític”.

CSIF

NOTÍCIES RELACIONADES:
23 desembre, 2019. Vázquez, Beltrán i Ribera demanen la dimissió de Moncho per la seua conducta “irresponsable” en xarxes socials

24 desembre, 2019. El GISPM considera “molt desafortunada” la publicació de Moncho i dóna per tancat l’incident en ser retirada la crítica


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.