El GISPM considera “molt desafortunada” la publicació de Moncho i dóna per tancat l’incident en ser retirada la crítica

El GISPM considera “molt desafortunada” la publicació de Moncho i dóna per tancat l’incident en ser retirada la crítica

Arran de la compareixença de premsa conjunta dels portaveus dels grups municipals de PSPV-PSOE, Ciutadans i PP a l’Ajuntament de Sueca en la qual s’ha sol·licitat la dimissió de la regidora de Compromís, Pilar Moncho, per una publicació recent en xarxes socials en les que apareixia fotografiat un treballador de l’empresa que gestiona la neteja viària, el GISPM vol fer públiques les següents consideracions:

– El GISPM vol mostrar públicament tot el seu suport al treballador fotografiat. Considerem que la publicació va ser molt desafortunada i esperem que mai més es torne a repetir una cosa semblant.

– A dia de hui, la publicació ja no apareix en les xarxes socials personals de la regidora Moncho, pel que ha estat eliminada. Este gest ens dóna a entendre que realment s’ha adonat que es va equivocar publicant-la.

– El GISPM va declinar participar en la compareixença de premsa conjunta a l’entendre que no es tracta de demanar dimissions, sinó de demanar unes disculpes públiques. La regidora Moncho ha de reconèixer el seu error. Ja som grandets per saber si hem o no de dimitir.

– Es pot criticar la gestió política -nosaltres hem estat, som i serem els primers a fer-ho- però sense sobrepassar determinats límits. No tot ha de valer.

– Arriba el Nadal i l’any nou, una època propícia per a la reflexió, fer balanç i marcar-se propòsits. Emplacem a tots els regidors i regidores a proposar-se per a 2020 que ens deixem de disputes estèrils i remem tots junts en una mateixa direcció per este projecte comú que es diu Sueca, en benefici de les persones i mai en contra d’elles.

Sueca, a 23 de desembre de 2019

GISPM

NOTÍCIA RELACIONADA:
23 desembre, 2019. Vázquez, Beltrán i Ribera demanen la dimissió de Moncho per la seua conducta “irresponsable” en xarxes socials


  1. […] 24 desembre, 2019. El GISPM considera “molt desafortunada” la publicació de Moncho i dóna per tancat l’incident… […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.