Sueca substitueix les tanques d’obra per altres de disseny abatible que albergaran plantes de temporada

Sueca substitueix les tanques d’obra per altres de disseny abatible que albergaran plantes de temporada

L’Ajuntament de Sueca ha decidit retirar definitivament les tanques grogues d’obra que durant anys han romàs junt als senyals de prohibit, tant en la plaça de l’Ajuntament com al carrer per als vianants del Mercat Municipal, i substituir-les per altres de disseny, abatibles i que albergaran plantes de temporada, formant part del mobiliari urbà de la ciutat.

“Des que vam començar la legislatura, este equip de govern tenia la urgència de substituir les tanques d’obra per altres més concordes amb l’entorn, que foren abatibles, movibles i que es pogueren retirar si fora el cas. Després de contemplar diverses opcions, hem triat este model que, a més, consta d’una part vertical en la qual es podran col·locar plantes de temporada, com les de Nadal que llueixen a partir de hui”, ha explicat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.