Joan Baldoví i Raquel Tamarit seran citats a declarar en gener com a investigats a un jutjat de Sueca

Joan Baldoví i Raquel Tamarit seran citats a declarar en gener com a investigats a un jutjat de Sueca
  • El diputat nacional i la secretària autonòmica de Cultura hauran de respondre  per un expedient urbanístic que arranca en 2007 i l’incompliment de l’informe dels serveis jurídics

El diputat nacional de Compromís i ex alcalde de Sueca, Joan Baldoví, «haurà de declarar davant el jutge el mes vinent de gener», segons fonts consultades pel PP local. En concret ho farà en qualitat d’investigat en relació a un expedient urbanístic que es va finalitzar quan Baldoví encara estava en el consistori de Sueca.

Al costat d’ell també haurà de declarar l’actual secretària autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit –que també era a l’Ajuntament en el seu moment–, en relació al mateix expedient. Els fets es remunten a l’any 2007 quan els propietaris d’un habitatge van denunciar l’execució d’unes obres il·legals al carrer Via Sant Roc per un excés de volumetria.

El cap del servei jurídic de l’Ajuntament de Sueca va emetre un informe pel qual s’ordenava paralitzar les obres i, en cas de no obtindre la llicència pertinent, hauria de procedir-se a la seua demolició.

Aquest informe va ser desoït per Baldoví i per Tamarit, mentre que anys després el Tribunal Suprem va donar la raó als demandants pel que els afectats van presentar una nova demanda administrativa contra l’Ajuntament de Sueca en la qual continuen sol·licitant l’enderrocament de les obres.

És aquesta demanda la que ara se substancia en el Jutjat d’Instrucció número 2 de Sueca i on Baldoví i Tamarit hauran de declarar al llarg del pròxim mes de gener.

PP de la provincia


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.