Cullera promociona la seua oferta turística a Castella i Lleó

Cullera promociona la seua oferta turística a Castella i Lleó
  • La localitat ha participat en la Fira Internacional de Turisme d’Interior celebrada a Valladolid

Visit Cullera continua amb la seua promoció nacional i internacional en les fires de turisme. Del 22 al 25 de novembre la ciutat ha estat present en una nova edició d’Intur, la Fira Internacional de Turisme d’Interior celebrada a Valladolid.

Castella i Lleó és actualment per a Cullera el tercer mercat nacional emissor de turistes. Per això la importància d’esta comunitat per al turisme local, tal com destaca la regidora de Turisme, Débora Marí, qui considera que l’assistència de la localitat costanera servix per a reforçar el posicionament del municipi, una de les destinacions de platja favorites dels castellanolleonesos.

Enguany Intur ha incorporat novetats en continguts i activitats per a professionals i públic com Intur Gastromarket, un espai d’experiències singulars, així com un renovat Intur Rural.

Cullera ha participat en Intur Negocis, el mercat de contractació especialitzat en turisme d’interior en el qual al voltant d’un centenar de compradors nacionals i internacionals han rebut en les seues taules als venedors. També ha tingut l’oportunitat d’assistir a la Valladolid Travel Night, la nit de l’agent de viatges en la qual s’ha celebrat un workshop amb 25 empreses turístiques organitzat per Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV).

Per la fira val·lisoletana han passat més de 45.000 visitants, dels quals al voltant de 17.000 han sigut professionals del sector, una oportunitat que Cullera ha aprofitat per a contactar amb agències i majoristes.

El sector turístic cullerenc ha promocionat el patrimoni, la gastronomia, les platges així com l’oferta cultural i d’oci.

El de Castella i Lleó és el sèptim mercat turístic nacional de la Comunitat Valenciana. Dels més de 545.254 viatges dels castellanoleonesos a la nostra autonomia l’any passat, prop d’un 23% van ser a la província de València i bona part d’ells van passar les seues vacances en la costa cullerenca.

Perfil del turista
Els turistes de Castella i Lleó que ens visiten romanen una mitjana de 7,3 dies, realitzant una despesa mitjana diària de 59,7 euros. La seua motivació principal és l’oci. Aproximadament un 10 % viatja amb paquet turístic. Al voltant d’un 48 % s’allotja en apartaments turístics.

L’estratègia de promoció en la Fira de Valladolid no és una acció aïllada. Cullera assistix a les fires turístiques més importants de l’àmbit nacional i europeu com FITUR o B-Travel en ciutats com Madrid, Barcelona o, recentment, Londres.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.