El Ministeri d’Agricultura i la Diputació de València avancen en el projecte del Camí Natural del riu Xúquer

El Ministeri d’Agricultura i la Diputació de València avancen en el projecte del Camí Natural del riu Xúquer
  • La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, es reuneix amb la directora general d’Innovació del Ministeri, Isabel Bombal, acompanyada pels presidents de les mancomunitats de la Ribera

La diputada de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València, Dolors Gimeno, acompanyada pel president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, el president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, Arturo Escrig, el president del Consorci de la Ribera, Òscar Navarro, i el regidor de Medi Ambient d’Alzira, Pep Carreres, s’ha reunit amb la directora general de Desenvolupament Rural, Innovació i Polítiques Forestals del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Isabel Bombal, amb l’objectiu d’avançar en la continuïtat del ‘Projecte per a la construcció del Camí Natural del Riu Xúquer’.

El projecte afavorirà a 18 municipis valencians i a 190,59 kilòmetres de territori per incrementar el desenvolupament sostenible de la zona, mantenir l’ús d’antigues vies naturals, facilitar l’accés en bici, a cavall i a peu i vertebrar una xarxa de camins naturals al llarg de riu Xúquer, creant infraestructures aptes que potencien el medi ambient, l’esport, l’educació, la cultura i el turisme sostenible.

La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, ha explicat que en la reunió “vam perfilar el paper que hauria de jugar cada administració abans de començar l’obra, que tindrà una execució de dos anys i que anirà a càrrec del Ministeri”.

Diputació de València


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.