Alcalde i regidors de Sueca reben al boxejador Jorge Fortea després del seu combat a Las Vegas

Alcalde i regidors de Sueca reben al boxejador Jorge Fortea després del seu combat a Las Vegas

L’alcalde de Sueca i diversos regidors han rebut a l’Ajuntament a l’esportista suecà Jorge Fortea, qui recentment va disputar, en el mític MGM Grand Garden Arena de Las Vegas, una important eliminatòria per a optar al títol mundial super welter de la IBF (Federació Internacional de Boxa).

Des del consistori es van bolcar eixe dia per a facilitar la visualització de l’eliminatòria, a través d’una pantalla gran, a tots els ciutadans i ciutadanes interessats a seguir-la, que van ser molts.

En la trobada mantinguda a l’Ajuntament, després de les felicitacions per tot allò aconseguit, l’alcalde i els regidors han pogut conéixer de primera mà les impressions de l’esportista, abans i durant el combat.

Així mateix, l’alcalde li ha traslladat el gran suport i seguiment que va mostrar la nostra ciutat davant la seua participació en esta eliminatòria, i també s’ha interessat pels seus projectes de futur.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.