L’alcalde del Perelló es reuneix amb el diputat provincial de Turisme i Bandes de Música

L’alcalde del Perelló es reuneix amb el diputat provincial de Turisme i Bandes de Música
  • La trobada ha servit per a tractar les possibles ajudes de l’ens provincial als projectes turístics i a l’agrupació musical de l’entitat local menor

L’alcalde del Perelló, Juan Botella, s’ha reunit este matí amb el diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor, a fi d’exposar-li tots els projectes turístics que oferirà l’entitat local menor l’any 2020 i de tractar l’arribada de possibles ajudes per part del Patronat de Turisme.

A més de la 9a edició de la Fira de la Tomaca del Perelló, i de la campanya que se celebrarà al febrer sobre Arrossos d’Hivern, l’alcalde ha presentat els nous projectes que es volen dur a terme els pròxims mesos, “com ara la promoció del turisme ornitològic; el turisme d’autocaravanes, el qual considerem un sector emergent, molt compromés amb el medi ambient, que pot aportar beneficis econòmics tant al sector hostaler com al del xicotet comerç del municipi; el projecte de ‘El Perelló Il·lustrat’, amb el qual s’unirà territori i cultura amb la ciutadania, construint un espai cultural públic i obert arrelat en la localitat; i el Turisme Intel·ligent”.

A la reunió, qualificada per les dos parts com a molt positiva i constructiva, ha acudit també la regidora de Cultura, Natividad Aguado, per a informar-se sobre les possibles ajudes de les quals es podria beneficiar l’Agrupació Musical del Perelló.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.