El Perelló i altres poblacions afectades pel Pla de la CV-500 entreguen la primera tanda d’al·legacions

El Perelló i altres poblacions afectades pel Pla de la CV-500 entreguen la primera tanda d’al·legacions

Els regidors de l’Ajuntament del Perelló, Natividad Aguado i Óscar Torrado, junt a representants de comerços i hostaleria, així com d’associacions de veïns d’altres poblacions afectades, com ara el Perellonet, la Devesa i el Palmar, han acudit ahir matí a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per a presentar la primera tanda d’al·legacions, unes 6.000, contra el projecte de reconversió de la CV-500 i el Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (PATIVEL), amb la intenció de suspendre’ls definitivament.

Una vegada allí, ha sigut impossible presentar-les totes pel fet que el procediment ha obligat a que foren únicament 9 en cada torn. Des de les 10.30 fins a les 14.00 hores, s’han aconseguit presentar finalment unes 1.000; per això, la intenció és acudir totes les setmanes fins a completar el lliurament, no sols de les 6.000 de la primera tanda, sinó de totes les que es continuen rebent a l’Ajuntament del Perelló fins al 7 de gener.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada