El Consorci de Museus cedirà exposicions temporals de manera regular a l’Espai Fuster

El Consorci de Museus cedirà exposicions temporals de manera regular a l’Espai Fuster

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sueca, Joan Carles Vázquez, i l’equip gestor de l’Espai Fuster, format pel seu director, Salvador Ortells; el director d’Honor, Francesc Pérez Moragón; i la responsable de la gestió del Museu, Anabel Calderón; han mantingut una reunió amb el director del Centre del Carme Cultura Contemporània i gerent del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont, i l’adjunta a Direcció, Susanna Vilaplana, amb la finalitat d’estrényer la relació existent entre totes dues institucions, que es concretarà en pròximes dates amb la signatura d’un acord de col·laboració que permetrà a l’Espai Fuster acollir, a partir de 2020, de manera regular, exposicions temporals procedents del Consorci de Museus.

“Representa una gran notícia que, gràcies a este acord de col·laboració, els ciutadans i ciutadanes de Sueca podran tindre a l’abast una major oferta cultural sense necessitat de desplaçar-se”, ha afirmat el regidor de Cultura, Joan Carles Vázquez.

Amb este acord, es consolidarà el projecte de col·laboració que va començar a perfilar-se el març passat, amb motiu de l’exposició “Blasco Ibáñez i el rostre de les lletres”, primera exposició cedida a l’Espai Fuster.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.