L’Hospital de la Ribera canvia de telèfons a partir del dilluns

L’Hospital de la Ribera canvia de telèfons a partir del dilluns
  • Amb la nova infraestructura, el centre hospitalari guanya en seguretat en cas de caiguda de la xarxa de telefonia

L’Hospital Universitari de la Ribera canviarà, a partir de dilluns que ve, 2 de desembre, els seus números de telèfon per tal de integrar-se en la numeració IBERCOM de la resta de la Generalitat Valenciana.

Este nou sistema de comunicació agilitzarà la tasca dels professionals del Departament de Salut, que podran utilitzar un sistema de numeració curta per comunicar-se amb els centres d’Atenció Primària i amb l’Hospital d’Alzira, així com amb la resta de centres sanitaris i institucions dependents de la Conselleria de Sanitat.

Així mateix, amb la nova infraestructura de telefonia que s’ha habilitat a l’Hospital de la Ribera, el centre hospitalari guanya en seguretat, ja que es garanteix la continuïtat de les comunicacions en cas d’una hipotètica caiguda de la xarxa principal de telefonia.

D’esta manera, els pacients que vulguen contactar amb l’Hospital d’Alzira a partir de dilluns que ve, hauran de marcar els telèfons 962 542 800 per contactar amb Centraleta, i 962 542 900 a comunicar amb Cita Prèvia.

Hospital de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.