Josep Manel Casany i Alfred Picó tornen aquest dissabte a Almussafes amb l’obra teatral ‘L’Electe’

Josep Manel Casany i Alfred Picó tornen aquest dissabte a Almussafes amb l’obra teatral ‘L’Electe’
  • La representació, que s’ha programat per a les 20 hores en el Centre Cultural, és en valencià i parla en clau de comèdia sobre el president d’un país

Els actors valencians Josep Manel Casany i Alfred Picó protagonitzen ‘L’Electe’, l’obra de teatre que es representarà demà, dissabte 30 de novembre, a les 20 hores, en el Centre Cultural d’Almussafes.

Carles Sanjaime dirigeix l’adaptació realitzada per Juli Disla per a l’Horta Teatre d’aquesta obra escrita per Ramón Madaula, en la qual es parla de política a través de la comèdia. ‘L’Electe’ és una peça teatral en valencià en un acte sobre el president d’un país que el dia del seu discurs d’investidura descobreix els vertaders motius que li han espentat fins ací.

“Sempre m’ha inquietat saber quines són les motivacions que porten a un individu o indivídua a ser president o presidenta del seu país. Una responsabilitat que la majoria de ciutadans de ben segur defugiríem. A part de l’ambició de poder o dels afanys legítims per millorar el món, sospite que hi ha altres motivacions”, assenyala l’autor.

Les entrades per a gaudir d’aquesta obra estan a la venda per 8 euros en www.agendaalmussafes.com i en la recepció del Centre Cultural. “Intentem portar obres de primer nivell que sabem que estan testades i desenvolupades per professionals de provada solvència, com és aquest cas”, explica el regidor de Cultura, Alex Fuentes.

L’Ajuntament ha sortejat a través de Facebook dues entrades dobles per a poder assistir a l’espectacle, una iniciativa amb la qual, segons l’edil, “es busca promocionar l’assistència de la ciutadania a aquestes activitats, que s’ofereixen a bons preus i són una manera genial de gaudir del cap de setmana sense eixir de la població”.

En l’equip que ha fet possible aquesta versió es troben, a més de les persones ja assenyalades, Kika Garcelán (ajudant de direcció), Los Reyes del Mambo (escenografia), Maria Poquet (disseny de vestuari), Ximo Olcina (disseny de llums) i Josep Zapater (música).

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada