Cullera i la Diputació s’alien per aprofitar el creixement turístic de la ciutat de València

Cullera i la Diputació s’alien per aprofitar el creixement turístic de la ciutat de València
  • València Turisme confirma a l’Ajuntament que tornarà a prioritzar els destins de platja en la seua estratègia de promoció turística

Cullera i la Diputació de València s’alien per tal d’aprofitar el creixement turístic de la ciutat València. L’ens provincial pretén impulsar la destinació de costa de Cullera per a aquells turistes que busquen coses més enllà del cap i casal.

València compta anualment amb uns quatre milions de turistes, segons han donat a conéixer des del Patronat Provincial de Turisme, i molts d’ells mostren predisposició a consumir altres productes turístics fora de la capital. És per això que es vol aprofitar el fluxe turístic de València per tal de situar Cullera com un complement de qualitat a esta destinació.

L’alcalde de Cullera i també diputat de Turisme per València, Jordi Mayor, ha explicat hui que a partir d’ara «anem a trobar una aliança més forta» que té com a objectiu utilitzar el potencial que té València com a ciutat apropant-lo a altres zones del territori valencià, especialment localitats costaneres com ara Cullera i Gandia.

«Que un turista que va a València vulga quedar-se més temps, no només per estar en València, sinó perquè pot anar a zones a menys d’una hora on va a poder trobar una amplíssima oferta de productes turístics», és un dels objectius de l’estratègia de València Turisme, ha asselanyalat Mayor.

Esta nova estratègia s’ha donat a conéixer este matí a la capital turística de la Ribera on l’ens provincial ha organitzat una jornada per a ajuntaments i empreses turístiques de la Ribera per tal de donar a conéixer les accions promocionals que durà a terme al llarg de 2020.

La Diputació perseguix tornar a prioritzar les destinacions de platja en contraposició a l’anterior legislatura on localitats com Cullera manifestaren el seu descontent per la mancança de suport promocional per part de València Turisme a estes destinacions que representen un dels grans potencials de la província, «la qual cosa suposa un canvi substancial que des de Cullera valorem molt positivament», ha expressat la regidora de Turisme de Cullera, Débora Marí, qui també ha assistit a la jornada.

Meses de promoció com la de hui a Cullera tenen l’objectiu de posar en valor tota la cartera de serveis amb els que compta el Patronat de Turisme i, a més, oferir-los tant als ajuntaments com a les empreses turístiques per tal que les coneguen i puguen participar-hi activament.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada