Óscar Navarro és reelegit president del Consorci de la Ribera

Óscar Navarro és reelegit president del Consorci de la Ribera

L’alcalde de Polinyà de Xúquer, Óscar Navarro Torres, ha estat reelegit com a president del Consorci de la Ribera, entitat formada per la Mancomunitat de la Ribera Alta i la Mancomunitat de la Ribera Baixa.

En la sessió celebrada el passat dijous 28 de novembre a la seu de la Mancomunitat el ple del Consorci va reelegir Óscar Navarro per a presidir l’entitat, mentre que la vicepresidència correspondrà a Txema Peláez, president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa.

En el discurs d’investidura Navarro va apostar per continuar treballant d’una manera conjunta i unir esforços per facilitar la gestió dels ajuntaments riberencs i dels habitants de la comarca.

“Com a objectius més immediats” ha assenyalat Óscar Navarro “tenim la campanya contra el mosquit tigre i la mosca negra que, des del Consorci de la Ribera, portem realitzant diversos anys. Però, a més, també tenim altres objectius immediats com són la creació d’una canera comarcal, la neteja dels rius i barrancs de la comarca i el projecte de construcció d’un pàrquing en l’Hospital de la Ribera per a solucionar el problema d’aparcament que tenen els habitants de la comarca quan han de visitar l’hospital” ha conclòs el president del Consorci de la Ribera.

Consorci de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.