Sueca acollirà la Festa de les Lletres Falleres 2020

Sueca acollirà la Festa de les Lletres Falleres 2020
  • El Centre Municipal Bernat i Baldoví ha sigut l’escenari triat per a la celebració, el 24 d’abril, de la gala de lliurament d’estos guardons que premien els continguts culturals dels llibrets de Falla

La Presidenta de la Federació de Lletres Falleres, Gemma Altur, va anunciar dijous passat, en la presentació dels Premis 2020 celebrada a Alzira, que el Centre Municipal Bernat i Baldoví de Sueca acollirà el pròxim 24 d’abril la gala de lliurament d’estos guardons que convoca l’entitat anualment “amb l’objectiu de potenciar els continguts culturals dels llibrets de falla i de reconéixer l’esforç que fan, tant les comissions com els autors i col·laboradors, per a mantindre uns nivells de qualitat i obrir nous horitzons creatius i de continguts en eixes publicacions, tan arrelades en la història de la nostra festa”, en paraules dels organitzadors.

A l’acte de presentació d’esta nova edició de premis, van assistir el regidor de Cultura, Joan Carles Vázquez; les Falleres Majors de Sueca, Alicia Falcó i Helena Mompó; el president de la Junta Local Fallera de Sueca, Bernardo Garrigós, i les representants de la Junta Local en la Federació de Lletres Falleres, Dolores Ortells i Lorena Sendra.

La Junta Local Fallera de Sueca pertany a la Federació de Lletres Falleres des de fa dos anys, i com a membre de l’entitat, és la impulsora d’un dels premis que es concedeixen; en este cas el Bernat i Baldoví al millor sainet publicat en un llibret de Falla. A més, estos guardons reconeixen altres disciplines, com ara la poesia lírica i satírica, l’assaig, el text breu, els articles, el disseny o la maquetació, entre altres.

Són membres també de la Federació: la Falla La Malva, d’Alzira; la Falla Mocador, de Sagunt; la Falla Portal de Valldigna, de Tavernes; les Juntes Locals de Xàtiva i Alzira; l’Associació d’Estudis Fallers; la Comissió d’Estudis Fallers de Torrent; l’Associació Amics del Mestre Ortifus; i la plataforma Malalt de Falles.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada