Almussafes alça la seua veu contra la violència de gènere

Almussafes alça la seua veu contra la violència de gènere
  • Pancartes amb el lema ‘Ni una menys’ han presidit l’acte

Almussafes s’ha manifestat públicament contra la violència de gènere en la concentració celebrada a les 12.45 hores de hui dilluns, 25 de novembre, en la plaça de l’Ajuntament amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Un any més, el propi consistori municipal i l’Associació de Dones Progressistes han unit forces per a alçar la seua veu de denúncia i condemna enfront de qualsevol acte que atempte contra la integritat i dignitat de la dona, i de defensa d’una societat justa i igualitària, sense violència, en la que les dones i els hòmens puguen participar equilibradament en tots els àmbits i prendre conjuntament les decisions que els afecten.

La sòcia de l’entitat que enguany commemora el seu 25 aniversari, Cristina Martínez, ha llegit un manifest de l’ONU Dones que part del moviment sorgit amb el lema #yotambién, en el qual han deixat constància davant dels presents del compromís de la societat amb esta reivindicació. Un grup de dones progressistes han enarborat pancartes de denúncia pels maltractaments i assassinats que, en el que va d’any, ja han superat el mig centenar.

Desenes de veïns i veïnes de la localitat s’han reunit per a rebutjar vehementment el que la regidora de Polítiques d’Igualtat, Belén Godoy, ha definit durant la seua intervenció com “una autèntica xacra social que atenta contra els drets humans i la dignitat de les persones i una injustícia manifesta que impedix que la nostra societat continue avançant per la senda de la democràcia, del benestar i del progrés social que totes i tots desitgem”.

El Cos Policial ha mostrat el seu suport a les víctimes, sumant-se al violeta amb unes bandes amb afirmacions com “La Policia al teu costat”, “No és No” i l’hashtag #NoALaViolènciaDeGènere

L’acte ha conclòs amb un minut de silenci en homenatge a les víctimes de la violència masclista.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.