Sueca commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Sueca commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sueca ha convocat este matí a tota la ciutadania a participar en la lectura d’un manifest amb l’objectiu de “reforçar i donar suport a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Este acte comporta l’adhesió de tota la societat sense distincions de gènere per suposar un problema social que afecta a tots i totes. És d’agrair la gran participació de tantes associacions i entitats que heu volgut sumar-vos per a donar el vostre suport a esta celebració”, ha llegit la regidora d’Igualtat, Gema Navarro en nom de totes les persones adherides al manifest.

En el passat ple de l’Ajuntament, celebrat el 7 de novembre, es va aprovar per unanimitat una moció en la qual es reclamava la urgència d’una implicació real per part de tot el teixit social i associatiu de la nostra ciutat, així com dels centres educatius i altres entitats, tant als actes programats al voltant d’esta commemoració com a l’hora de potenciar la igualtat en la política i gestió dins de les mateixes per a una millor prevenció.

Després de la lectura del manifest, s’ha oferit el micròfon obert perquè participaren totes aquelles associacions que així ho desitjaren. Han pres la paraula Pilar Medrano, portaveu de “Pense pensions dignes”; Isabel Jiménez, de Compromís Sueca; Alicia Falcó, Fallera Major de Sueca, en nom de tot el col·lectiu faller; i dos alumnes del col·legi Luis Vives.

Han assistit a l’acte una gran representació de la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde; el seu homòleg al Perelló i diversos dels seus regidors; així com una gran representació d’associacions i col·lectius de Sueca i un gran nombre de ciutadans i ciutadanes.

Prèviament a la lectura del manifest, s’ha repartit material commemoratiu als assistents, com a gorres, motxilles o carteres.

Els actes programats per a commemorar este dia conclouran el diumenge 24 amb la representació teatral “A voltes amb la vida”, d’Iguales Teatro, a partir de les 19 hores, en el Casal Jove de Sueca.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.