Reunió entre l’Ajuntament de Sueca i la conselleria per a marcar els terminis de les obres del nou CEIP Carrasquer

Reunió entre l’Ajuntament de Sueca i la conselleria per a marcar els terminis de les obres del nou CEIP Carrasquer
  • L’alcalde i els regidors d’Educació i Urbanisme es troben amb el director territorial d’Educació per a establir els terminis d’execució del Pla Edificant en els centres Carrasquer, Miquel Burguera i Cervantes

Les obres de construcció del nou CEIP Carrasquer començaran, previsiblement, el pròxim estiu i per a concretar els terminis i processos d’execució s’han reunit l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez; el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco; i l’arquitecte municipal, Ricardo Llinares; amb el director territorial d’Educació, Santiago Estañán, i els tècnics de Conselleria.

“Tant per a l’Ajuntament com per a Conselleria era una prioritat mantindre esta trobada a fi de realitzar una primera presa de contacte amb el nou equip de govern municipal i concretar ja les necessitats per a executar el Pla, els terminis i els pressupostos assignats per als pròxims anys”, ha explicat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez.

En la reunió es va valorar, entre altres qüestions, la ubicació més idònia per a la instal·lació dels barracons que acolliran a l’alumnat mentre duren les obres, sent el pàrquing de Ciutat de Pamplona el triat.

Segons els terminis del projecte, els barracons es començaran a instal·lar l’any vinent perquè en l’estiu, una vegada finalitzat el curs escolar, s’inicie el trasllat de tot el mobiliari amb l’objectiu que estiga tot a punt per a l’inici del curs escolar 2020/21, si no sorgeixen contratemps. Des de l’Ajuntament s’estan estudiant altres opcions per a facilitar l’aparcament en inutilitzar el pàrquing mentre duren les obres.

La reunió va servir, a més, per a tractar les obres que el Pla Edificant realitzarà també en el Centre d’Educació Especial Miquel Burguera i el CEIP Cervantes. “Quant al centre Miquel Burguera, la fase del projecte coincideix pràcticament amb la del CEIP Carrasquer. Les obres consistiran en l’ampliació de les instal·lacions gràcies a l’adhesió d’un terreny propietat de l’Ajuntament. Estes obres no afectaran el funcionament diari del centre i no hi haurà necessitat de traslladar a l’alumnat”, ha explicat Joan Carles Vázquez.

Pel que respecta al CEIP Cervantes, “el projecte es troba encara en fase de pendent d’aprovació del pressupost per part de Conselleria. Les obres que es pretenen realitzar consistirien en la construcció d’un gimnàs i d’una coberta que connectara l’accés des del carrer Cronista Ribera fins a la porta de l’edifici del col·legi. No afectarien tampoc el funcionament diari del centre”, ha afirmat Joan Carles Vázquez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.