Accions del Col·legi d’Advocats de Sueca per a demà amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

Accions del Col·legi d’Advocats de Sueca per a demà amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

El Col·legi d’Advocats de Sueca reivindica una vegada més el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, que es commemora el 25 de novembre. Per eixe motiu, el Col·legi d’Advocats instal·larà demà divendres dia 22, una taula informativa i reivindicativa contra la violència i per la igualtat, davant de la seu dels Jutjats de Sueca.

El mateix divendres, a les 13.30 hores, el Col·legi d’Advocats del partit judicial de Sueca participarà en la concentració organitzada pel grup “Treballant per la Igualtat” que tindrà lloc en la Placeta del Convent, a la porta dels Jutjats. Durant l’acte, representants dels catorze municipis que conformen el partit judicial de Sueca, participaran en la lectura d’un manifest.

El grup “Treballant per la Igualtat” va nàixer al novembre de 2016, impulsat pel titular del Jutjat nº 4 i de Violència contra la Dona en Sueca, el magistrat José Luis Mendoza, i a ell s’han sumat els ajuntaments que formen el partit judicial: Albalat, Benicull, Benifairó, Corbera, Cullera, Favara, Fortaleny, Llaurí, Polinyà, Riola, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Simat i Sollana.

El Col·legi d’Advocats de Sueca està adherit a este grup, que integra també a l’Oficina d’Atenció a la Víctima, la Mancomunitat de la Ribera Baixa, a més dels cossos de la Policia Local i Guàrdia Civil.

De fet, el jutge Mendoza ha estat distingit enguany amb el Premi Menina, que atorga el Govern d’Espanya, per la posada en marxa d’este grup, que suposa la implicació i el treball conjunt de totes les institucions en la lluita contra la lacra de la violencia exercida contra les dones.

Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona:
Divendres, 22 de novembre, Placeta del Convent (Sueca)
Concentració i manifest: 13.30h.

ICA Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.