L’alcalde del Perelló reclama la paralització de les obres dels nous semàfors a la gola del Puchol

L’alcalde del Perelló reclama la paralització de les obres dels nous semàfors a la gola del Puchol
  • Juan Botella es reuneix amb el portaveu d’Infraestructures del Grup Popular en Les Corts per a traslladar-li la seua preocupació per les obres de pacificació de la CV-500

L’alcalde del Perelló, Juan Botella, acompanyat per la regidora, Natividad Aguado, s’ha reunit ahir al matí amb Miguel Barrachina, portaveu d’Infraestructures del Grup Popular en les Corts.

En la trobada, Botella li ha traslladat la preocupació dels veïns per les obres del Pla de Pacificació de la CV-500 i la necessitat que el conseller siga clar “a l’hora de confirmar si es paralitzaran o no les obres que ja s’estan executant, a fi d’evitar que s’instal·len els semàfors en la gola de Puchol, una mesura letal per als nostres pobles”, en paraules de l’alcalde, qui també ha assenyalat que “volem que s’estudien altres alternatives tècniques per a incrementar la seguretat dels vianants que accedeixen al mirador de Puchol, però que es descarte per complet la instal·lació de semàfors, les conseqüències dels quals seran nefastes”.

Després de la trobada, Miguel Barrachina ha sol·licitat la compareixença del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, en les Corts perquè explique el projecte de la Generalitat en la CV-500, a fi de conéixer l’actual situació administrativa de les obres i les actuacions dutes a terme.

Així mateix, ha anunciat que el PP presentarà esmenes als pressupostos de 2020 per a retirar esta actuació, sol·licitant al temps una major inversió en l’Albufera i que es puga inicia el seu dragatge integral.

Botella ha lamentat, una vegada més, que es continue sense escoltar les reclamacions dels ciutadans d’estes poblacions “com és possible que encara no s’hagen posat en contacte amb nosaltres per a reunir-nos i poder traslladar-los les nostres inquietuds a fi d’arribar a un consens!”.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.