Un nou director i dos músics s’incorporen a la banda de la Lira Almussafense

  • La Societat Musical commemora este cap de setmana la festivitat de Santa Cecília, presidida enguany per la Musa Vanessa Pla Mellado

vanessa-pla-musa-musica-almussafes-2019

Vanessa Pla

La música serà la protagonista durant el pròxim cap de setmana en l’agenda cultural d’Almussafes.

La Societat Musical Lira Almussafense ja ha presentat l’agenda d’activitats que enguany serviran per a commemorar la festa de Santa Cecília i que comptaran amb una protagonista d’excepció, la Musa de la Música 2019, Vanessa Pla Mellado.

La seua proclamació es durà a terme a les 19.30 hores de dissabte que ve 23 de novembre, en la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes, després de la cercavila que realitzarà la banda de la Lira Almussafense per a arreplegar-la en el seu domicili. La Musa que ha ostentat el càrrec durant els últims dotze mesos, Aitana Sanz de Ramón, li passarà el testimoni a la seua successora i, a continuació, la banda interpretarà les diferents obres triades per al concert extraordinari de Santa Cecília, un recital en què debutarà el nou director de la formació, Francisco Ortiz Durant el mateix, Gustavo Peiró Esteve rebrà la lira en reconeixement al seu quart de segle en la societat musical.

La jornada prèvia, divendres 22 de novembre, la Banda Jove oferirà a la ciutadania un concert en l’esplanada del Centre Cultural a què es podrà accedir gratuïtament i que donarà començament a les 18 hores. A més, a les 21.30 hores, els membres de la societat es reuniran en el seu local social per a disfrutar d’un sopar que requerix d’inscripció prèvia.

Per a posar el passador d’or a la festivitat d’enguany 2019, el diumenge 24 de novembre es realitzarà una cercavila per a arreplegar als nous músics, ambdós clarinetistes, Batiste Rovira Medina i Roberto Llamas Mancebo i a continuació es traslladaran tots fins a l’església parroquial per a participar en una eucaristia en honor a Santa Cecília.

Aprofitant la festivitat, la Societat Musical Lira Almussafense ha volgut homenatjar a les seues Dames de la Música. Un grup que es va fundar l’any 1976 i dónes de llavors ajuden a organitzar els actes, organitzen berenars i participen activament en totes les menjars, sopars i festes que organitzen.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.