Arranquen les obres de remodelació del pavelló cobert de Cullera

Arranquen les obres de remodelació del pavelló cobert de Cullera
  • El consistori inverteix 400.000 euros encaminats a la renovació de les pistes i les grades

Les esperades obres per a remodelar el pavelló cobert de Cullera ja s’han posat en marxa. Arranquen així uns treballs destinats a la renovació de les pistes, a canviar les grades i a millorar la il·luminació interior.

reforma-pavello-cobert-cullera_2Concretament ja s’han demolit les pistes polivalents i han començat a substituir-se per unes noves; es renovaran les grades mòbils que es troben estropejades i s’ha reemplaçat l’enllumenat que, a banda de millorar les condicions lluminoses, abaratirà el cost de la factura elèctrica.

L’Ajuntament de Cullera destina més de 400.000 euros en esta transformació que permetrà solucionar el deteriorament de les instal·lacions i garantir el correcte funcionament de les més de 70.000 persones que passen pel pavelló al llarg de l’any.

Es tracta, per tant, d’una injecció econòmica que millorarà la pràctica esportiva dels clubs, equips i esportistes de Cullera. Unes instal·lacions on conviuen el futbol sala, el bàsquet, la gimnàstica rítmica, el judo i altres modalitats de defensa personal, el gimnàs i l’extensa oferta d’activitats dirigides al públic en general.

Per tal de que els clubs puguen prosseguir amb normalitat els seus calendaris lliguers mentre es realitzen les obres, la regidoria d’Esports ha dissenyat un pla de reubicació per a cadascun d’ells. Per altra banda, les activitats dirigides al públic en general seguixen el seu desenvolupament en la planta superior del pavelló.

Visita a les obres
L’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, i el regidor d’Urbanisme, Bernat Escolá, han supervisat personalment l’inici d’estes obres que s’han finançat íntegrament gràcies al superàvit aconseguit en el passat exercici.

Tal com ha explicat Mayor, esta actuació respon a una reivindicació històrica dels clubs esportius perquè és una de les instal·lacions més utilitzades i perquè  presentava determinades deficiències provocades per la deixadesa en anteriors legislatures.

L’alcalde ha insistit en que «una de les promeses que tinguérem amb els clubs i la gent que practica esport era canviar el sòl, ja que tenia molts problemes d’humitat i zones que estaven afonades, i els nostres esportistes corrien el risc de patir lesions». Mayor també ha fet èmfasi en que «des de la seua construcció fa 30 anys, a banda de reparacions puntuals o la recent reforma del gimnàs, no s’havia fet cap gran inversió».

En la visita, els dos han mostrat la seua satisfacció perquè els treballs duen bon ritme i «quedarà un recinte de primer nivell per als nostres equips que també són de primer nivell».

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.