Sueca celebra la 17a edició de l’Espai Jove Cultural

Sueca celebra la 17a edició de l’Espai Jove Cultural

Divendres passat, en els Espais Claros i Moret de la sala d’exposicions Els Porxets, va tindre lloc la inauguració de la Mostra Expositiva de la 17a edició de l’Espai Jove Cultural, amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca.

“Es tracta d’un projecte en el qual els joves de Sueca tenen l’oportunitat d’ensenyar les seues inquietuds en allò que més els agrada del món de l’art: pintura, escultura, fotografia, dibuix…”, ha explicat la regidora de Joventut, Gema Navarro.

En la mostra d’enguany participen: Clara Alegre, Sara Burguera, Erni Navarro, Noemi Pellicer, Yessica Andrés, Miguel Somovilla,  Sofia Gracia, Laura Mars, Claudia Ros, Mai Hidalgo, Empar Piera, Juan Ramón Albacete, Lara Chulvi, Germán Rodríguez, Roger Carrasquer i Candela Belenguer. Els tres últims han actuat alhora com a comissaris de l’exposició. El cartell anunciador d’esta edició és obra de la jove estudiant de Belles Arts, Sara Burguera.

A més de la mostra expositiva de diverses disciplines artístiques, la 17a edició de l’Espai Jove Cultural oferirà la creació d’un Mural Creatiu dissabte que ve 16, a les 18.30 hores, en el Casal Jove; un concert acústic de Xavi Fos en Els Porxets el divendres 22, a partir de les 20 hores; un Taller Creatiu en el Casal Jove el dissabte 23, a les 18.30 hores; i un concert del grup de rock Tenda, el mateix dissabte 23, a les 20 hores, en el Casal Jove també.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.