Botella i Sanjaime, renoven com a secretari i president de l’Associació Valenciana d’Entitats Locals Menors

Botella i Sanjaime, renoven com a secretari i president de l’Associació Valenciana d’Entitats Locals Menors

La Xara ha acollit la reunió dels representants de les set entitats locals menors de la Comunitat Valenciana en la qual es triaven als nous membres de la seua junta directiva per als pròxims dos anys.

En el nou organigrama, repetiran en el càrrec el president, Jordi Sanjaime, alcalde del Mareny de Barraquetes, i el secretari, Juan Botella, alcalde del Perelló.

La resta de càrrecs s’estrenen en estes responsabilitats. Així, Sergio Cervera, tinent d’alcalde del Ballestar, assumirà el càrrec de tresorer; i com a vocals actuaran Maite Pérez, alcaldessa de la Xara, i Javier Scotto, alcalde de Jesús Pobre.

A més de la renovació de càrrecs, la trobada ha servit per a tractar, entre altres qüestions, les subvencions que arriben per part de la Generalitat i les diputacions, i les línies a seguir des de l’associació, una vegada es forme el nou govern central, amb la finalitat de demandar una major capacitat d’autogovern i l’augment de les transferències directes a les EELLMM.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada