El Perelló, Mareny de Barraquetes, el Palmar, Perellonet i Devesa confirmen que la manifestació del dia 8 segueix avant

El Perelló, Mareny de Barraquetes, el Palmar, Perellonet i Devesa confirmen que la manifestació del dia 8 segueix avant

Els veïns del Perelló, Mareny de Barraquetes, el Palmar, Perellonet i la Devesa continuen avant amb la seua decisió de manifestar-se el pròxim dia 8 a València davant les conseqüències nefastes que per a les seues poblacions suposarà el projecte de pacificació de la CV-500.

Malgrat la informació publicada en un mitjà de comunicació, els veïns, lluny de desconvocar la manifestació, estan més decidits que mai a seguir endavant amb les seues accions per a aconseguir que se’ls tinga en compte.

Des de les associacions de veïns del Perellonet, Devesa del Saler i El Palmar, desmenteixen el titular aparegut en premsa i afirmen que “la manifestació continua, a expenses de Delegació  de Govern. Els alcaldes del Saler (que va dimitir), el Palmar (que no continua) i Perellonet (que va perdre les eleccions), creiem que no ens representen quan no han vingut a l’assemblea veïnal informativa que es va celebrar al Perelló divendres passat”.

Altres veïns del Palmar han comentat també que, “a més de secundar la manifestació, el poble segueix bolcat a paralitzar el programa perquè creiem que amenaça a la població que du convivint en la natura i mantenint les tradicions durant molts segles”.

Així mateix, els alcaldes del Perelló i Mareny de Barraquetes han mostrat el seu enuig en considerar que la situació és molt greu i se’ls està ignorant. Després de la reunió mantinguda amb les directores generals de Conselleria dilluns passat, per a Juan Botella, alcalde del Perelló, resulta una ofensa el fet que, “després de portar més de vint dies intentant reunir-me amb el vicealcalde de València, Sergi Campillo, sense rebre contestació, ahir convoca una reunió i a nosaltres, parts importantíssimes afectades en este projecte, encara que no pertanyem al municipi de València, no ens convida a participar. Nosaltres continuarem endavant amb les nostres manifestacions perquè està en joc el nostre futur i el del nostre fills. El tema és molt seriós i mereixem que se’ns tracte amb més respecte i es tinga en compte la nostra opinió i necessitats, cosa que fins ara no s’ha fet en cap moment”.

Per a facilitar el trasllat dels ciutadans a València el dia de la manifestació, els ajuntaments del Perelló i Mareny de Barraquetes oferiran un servei d’autobús gratuït, que eixirà a les 8.30 hores. A més, des del Consistori del Perelló, en col·laboració amb l’empresa encarregada, oferiran també de forma gratuïta el servei d’escola matinera, de 8 a 9 hores.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada