Més de 400 ciclistes competiran el proper diumenge en el Trofeu de ciclocròs ‘Ciutat de Sueca’

Més de 400 ciclistes competiran el proper diumenge en el Trofeu de ciclocròs ‘Ciutat de Sueca’

El millor ciclocròs de la Comunitat Valenciana té una cita diumenge que ve, 3 de novembre, a Sueca. La 19a edició del Trofeu de ciclocròs ‘Ciutat de Sueca’ arrancarà a les nou del matí i es perllongarà fins a les dos de la vesprada.

El carrer Doctor Fleming tornarà a acollir, com en 2018, les eixides i arribades de les diferents mànegues que es duran a terme durant tot el matí sobre un circuit de pràcticament 3 km de longitud.

La prova, organitzada per l’Escola Ciclista de Sueca amb el suport de l’Ajuntament de Sueca, acollirà més de 400 participants entre totes les categories i serà la sisena cita puntuable per a la Challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana – Memorial Pascual Momparler.

La primera cursa a disputar-se serà la dels màster 40, que precedirà la prova dels màsters 30, 50 i 60. A partir de les 10’30 hores aproximadament serà el torn per a les Escoles de Ciclisme, començant per la mànega d’exhibició dels promeses i seguint amb les competicions per a principiants, alevins i infantils. La penúltima cursa de la matinal ciclopedestre a Sueca estarà reservada a júniors, cadets i fèmines, mentre que tancarà el programa de competicions la prova elit i sub-23 masculina.

En el 19é Trofeu de ciclocròs ‘Ciutat de Sueca’ participaran els xiquets i les xiquetes de l’Escola Ciclista de Sueca, així com ciclistes locals que militen en categories superiors com és el cas d’Anna Quintero en fèmines cadets o de Sara Bonillo en fèmines sub-23.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada