Cullera i Sueca habiliten dispositius especials per al Dia dels difunts

Cullera i Sueca habiliten dispositius especials per al Dia dels difunts

La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca ha preparat un dispositiu especial per a la festivitat de Tots Sants amb la finalitat de facilitar l’accés al cementeri en esta època en què les visites es multipliquen.

L’horari establit serà el següent: del 29 d’octubre a l’1 de novembre, romandrà obert de 9 a 18 hores sense tancar al migdia. El mateix dia 1 s’oferirà una missa en honor a tots els nostres difunts, a les 12 hores, en la plaça de la Mare de Déu de Sales del mateix cementeri.

D’altra banda, i “com en anteriors ocasions, posarem a la disposició de la ciutadania, el pròxim dia 1, un servei d’autobusos gratuït que circularà ininterrompudament des de les 9 del matí fins a les 18 hores de la vesprada”, ha explicat el regidor responsable, Joan Carles Vázquez.

Els autobusos eixiran des de Sueca, a partir de les 9 hores fins a les 17.30, des de les parades situades en el bar Llopis, enfront de Mercadona de l’avinguda de Gardient; Bernat Aliño, en l’eixida del túnel; església de la Miraculosa; Granja Arrossera; avinguda de l’Albufera, al costat de la sala Cancela; i avinguda de les Cendroses. Els autobusos de tornada eixiran del cementeri fins a les 18 hores.

Les eixides del Perelló es realitzaran a les 10.30 i a les 16 hores, i la volta a les 13.30 i 18.00 hores, des de la parada de l’autobús de l’entitat local menor. Pel que respecta a Mareny de Barraquetes, els autobusos eixiran també a les 10.30 i 16.00, i la volta serà a les 13.30 i 18.00 hores, des de la seua parada de l’autobús.

Pel que fa al trànsit, quedarà prohibida la circulació i l’estacionament de vehicles als carrers Sebastià Diego, des de l’encreuament amb el carrer Doctor Fleming fins al cementeri, i en l’encreuament del camí de Vilella en el camí del cementeri.

Solament estarà permesa la circulació de taxis i d’aquells vehicles particulars que transporten persones minusvàlides o amb impediments físics, per l’avinguda de Vilella fins a la façana del cementeri, sense poder estacionar més de 5 minuts.

Ajuntament de Sueca


 

El cementeri de Cullera obri en horari ininterromput i hi haurà autobús gratuït

L’Ajuntament de Cullera ha activitat un dispositiu especial amb motiu del Dia dels difunts. Fins al 2 de novembre, el cementeri obrirà al públic en horari ininterromput per tal de facilitar-ne les visites i els preparatius de cara a esta jornada.

cementeri-culleraLes instal·lacions ja compten des d’ahir dilluns amb l’horari ampliat. Les portes s’obrin a les 9 del matí fins que s’amaga el sol, sense tancar al migdia.

D’altra banda, com ja és habitual el consistori posa a la disposició de la ciutadania un autobús gratuït per facilitar els desplaçaments fins a la necròpoli.

Així, tots els qui desitgen anar i no disposen de vehicle propi per poder arribar-hi, especialment persones majors, comptaran amb un servici d’autobús totalment debades que farà les parades en els punts habituals els dies 31 d’octubre i l’1 de novembre.

L’autocar tindrà dos línies. Una que farà el recorregut Far-Cementeri i en sentit contrari, i l’altra que arribarà al cementeri des de la plaça Mongrell i al revés. El servici s’iniciarà a les 8.40 hores i estarà en funcionament fins les 19.15 hores.

Així mateix, tal com ha assenyalat el regidor delegat del Cementeri Municipal, Salva Tortajada, l’Ajuntament ha col·locat una carpa amb cadires per a ancians i persones amb mobilitat reduïda per tal que puguen descansar en zones d’ombra.

A més, també s’han habilitat cadires de rodes per afavorir els desplaçaments dins de les instal·lacions a les persones que ho necessiten.

D’altra banda, i seguint en la línia de millorar les instal·lacions, l’Ajuntament ha construït nous nínxols i ha efectuat diverses millores com ara el canvi de la porta nord.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada