El CF Promeses Sueca enceta etapa amb una renovada directiva presidida per Carles Coves

El CF Promeses Sueca enceta etapa amb una renovada directiva presidida per Carles Coves

L’estadi que porta el nom del mític jugador suecà Toni Puchades, es va omplir de gom a gom el passat diumenge 27 d’octubre, per a ser testimonis de la presentació en societat dels vora dos centenars de jugadors que componen l’escola de futbol CF Promeses Sueca.

L’acte va ser conduït per Marisa Viel, que de la mà del president del club, va rebre un detall en agraïment per la seua desinteressada llavor com a speaker dels actes de presentació de l’escola al llarg de divuit temporades.

dimas-rafa-carles-cf-promesesL’associació de mares i pares de l’escola del balonet porta gestionant el futbol base a la localitat arrossera des del 1998, i des del 2012 inicià una nova etapa amb la creació del CF Promeses Sueca.

Esta temporada 2019-2020, enceta una nova etapa amb una renovada directiva presidida per Carles Coves amb grans il·lusions, aprenent dels errors i apuntalant els nombrosos èxits que acumula l’entitat en huit anys d’història, és per això que aquesta temporada s’ha realitzat una important reflexió per donar-li una nova empenta a l’escola del balonet, aprofitant el gran treball realitzat fins ara.

El moment emotiu va correspondre quan es va entregar un present a l’anterior president Cristòbal Carsi, el qual va ser acomiadat amb una gran ovació com a mostra d’agraïment per la seua tasca que finalitza amb un currículum impecable, entre altres èxits: ascens del primer equip a primera regional, premi millor escola de futbol 2012 i premi escola revelació 2017 concedits per la Federació Valenciana de Futbol.

Aquesta temporada el CF Promeses Sueca, ha presentat els seus nous patrocinadors, amb la novetat que cadascun dels equips del balonet porta el seu propi patrocinador: Restaurant El Nuvolet, Fem Escola serveis educatius, Bar La Plaça – Mercat Municipal, Banco Mediolanum (Maria Juan), Ooh! La Pizza, Canisseria i Xarcuteria Cristobal Carsi Restaurant, Ca Artur, Etygraf, LuxeToldo, Acadef, Mecanizados Torres, Forn Iborra, Autoescola Principal, Asempreses i Caixa Popular així com l’Ajuntament de Sueca.

Els vora 200 jugadors que componen els tretze equips del balonet, van anar eixint al camp i fent-se les fotos oficials davant la copa que va guanyar la passada temporada l’equip juvenil, en proclamar-se campió i aconseguir l’ascens a lliga preferent.

Així mateix, es va presentar el seu cos tècnic format per professionals titulats que són el gran motor d’aquesta escola, compost per dos entrenadors per equip, director esportiu, coordinador d’entrenadors, entrenadors de porters, i recuperador de lesions.

A més, amb la finalitat de millorar tots els servicis que presta el club i com a mostra de l’interés mostrat pel club en la formació del personal per a poder atendre qualsevol emergència mèdica, enguany disposem d’un desfibril·lador que ens ha concedit la FFCV.

El vaixell insígnia d’aquesta escola és l’equip amateur, enquadrat al grup V de Primera Regional, el qual està format íntegrament per jugadors de Sueca i/o procedents de l’escola del balonet.

promeses-sueca-19-20Es presentaren novetats com les noves equipacions que modernitzen i milloren la imatge del club, així com es va comunicar que s’ha instal·lat un nou sistema de megafonia per part d’Alarmes Llorca. A més, recordar que el club disposa d’un sistema de càmeres de gravació que per una banda ajuden a evitar i detectar comportaments no desitjats entre el públic, i per altra, permeten als entrenadors analitzar i corregir l’aplicació de la metodologia tàctica.

El torn de paraules va correspondre a l’Alcalde de la Ciutat de Sueca en Dimas Vazquez, al president del club Carlos Coves, i al Director Esportiu Rafa Navarro, tots tres posaren l’accent en les amistats i valors que es generen en la pràctica de l’esport, i sobretot en el futbol.

En finalitzar l’acte la família del balonet tornà a la gespa artificial, per a viure l’enfrontament entre en el seu primer equip i el Paiporta CF, que va arredonir la festa, en imposar-se per cinc gols a un; i continua fent somiar en una gran temporada a tota la família del balonet.

CF Promeses Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.